Træningsmåtte 183x61x1.5cm

299,00 kr.

Denne miljøvenlige træningsmåtte lover holdbarhed, fleksibilitet og alsidighed. Uanset om du strækker dig, laver yoga eller træner hjemmefra, er vores træningsmåtte ideel til alle former for fitnessaktiviteter. Med sit NBR gummimateriale får du optimal elasticitet og støtte. Det er også nemt at rengøre, vedligeholde og varmebestandigt, hvilket lover uovertruffen komfort og bekvemmelighed. Det bedste af det hele er, at denne træningsmåtte er bærbar og nem at opbevare, hvilket gør den nem at transportere og træne på farten.

Fleksibel

Takket være dets bøjelige materiale kan vores træningsmåtte tage næsten enhver form. Du kan også rulle måtten ud og ud med stor lethed. Mens du lægger pres, behøver du ikke bekymre dig om at beskadige måtten. Den er designet til at tilpasse sig dine bevægelser, fra milde aktiviteter til anstrengende træning. Måttens fleksibilitet gør, at den kan modstå al træning.

Hurtigt Tilbage

Hvis du mister kontrollen, mens du træner, vil denne måtte være der til at fange dig, når du falder. Den går hurtigt tilbage, så du ikke behøver at frygte, at enhver pludselig bevægelse vil skade måtten. Træningsmåtte er yderst velegnet til både lette og udfordrende fysiske aktiviteter.

Skridsikkert Greb

Uanset om du indtager en yogastilling eller strækker dine muskler, kan du være sikker på, at du ikke glider, mens du gør det. Med sine skridsikre funktioner, får denne måtte dig til at føle dig sikker, mens du træner. I bund og grund sikrer vores træningsmåtte, at du ikke kommer til at falde uventet på grund af manglende friktion. Som et resultat kan du bevare din balance, forebygge skader og fokusere på din træning.

Vandtæt

Denne træningsmåtte er den perfekte udendørs ledsager. Med dens vandtætte egenskaber er det lige meget, om vejret udenfor er forfærdeligt. Den kan modstå dugfrit græs og endda nedbør, så hvis din måtte bliver våd, skal du ikke bekymre dig. Dens evne til at modstå vand garanterer lang levetid og tryghed. Begræns ikke din træning til indendørs. Tag din yogamåtte med ud i det fri, og du vil se, hvor godt den holder vand.

Specifikationer
Vægt3 Kg
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Træningsmåtte 183x61x1.5cm